Vanliga frågor

För dig som undrar


Ger utbildningen certifiering/diplomering?
Vår 200 timmar yogalärarutbidlning är en godkänd Yoga Alliance-utbildning.
Du blir också behörig att söka medlemskap hos Kroppsterpeuternas Riksförbund.


Hur vet jag om denna yogalärarutbildning passar mig?
Om det är rätt utbildning för dig eller inte är svårt att säga, det beror helt på vad du önskar få ut av utbildningen.


Vårt fokus är att ge dig en trygghet att instruera yoga till olika människor, med varierande förutsättningar och mål. Vi uppmuntrar ifrågasättande och individuell stil, både som lärare och elev. Klassmässigt är det hatha/vinyasa och grunden i alla våra utbildningar är att utbilda lärare som kan erbjuda smarta, hållbara klasser för olika typer av kroppar och behov. Vi ger inga färdiga mallar, klassupplägg eller standardinstruktioner eftersom vi inte tror på att det finns något facit för vad kroppar behöver eller kan göra, eller hur elever tar till sig instruktioner.


Samtidigt vet vi att för lösa(obefintliga) ramar skapar otrygghet hos både elever och lärare och lär därför ut konkreta verktyg för hur du som lärare kan vara tydlig och trygg i dina klasser, på ett sätt som ger eleverna möjlighet att själva styra sitt utforskande.


Utifrån det är Everyday Yoga 200h Yogalärarutbildning utformad att passa i vardagen, oavsett om din elev är industriarbetare eller sitter på konto. Med erfarenhet att hålla klasser och utbilda instruktörer för både stora gymkedjor och rena yogastudios vet vi vilken information som efterfrågas och vilka upplägg som passar olika typer av klassdeltagare.

Om det låter som rätt för dig finns det platser kvar och du är så välkommen!


Jag är inte vig, eller duktig på yoga. Kan jag bli yogalärare?
ABSOLUT! Din förmåga att förmedla yoga sitter inte i dina hamstrings, och vad innebär duktig på yoga egentligen? Då detta är en 200 timmar yogalärarutbildning med inriktning på vinyasayoga och hathayoga kommer klasserna på utbildningen att vara fysiska. Men som alltid när det kommer till yoga deltar du utifrån din förmåga, och lär sedan ut det som känns rätt för dig.
Saker som påverkar din förmåga som yogalärare oändligt mer än vighet:
Nyfikenhet
En genuin längtan att utforska dig själv
Lyhördhet


Jag har redan gått en yogalärarutbildning, varför ska jag gå en till?
Olika yogalärarutbildningar har olika lärare och kanske varierande innehåll, om inte är det garanterat att du hör saker du inte uppmärksammade första gången. Om du känner att den yogalärarutbildningen du har är tillräcklig är det kanske inte tillfälle för dig att gå en till just nu. Upplever du en önskan att komplettera och utvecklas kan en till yogalärarutbildning göra just det.


Kan jag dela upp betalningen?
Du kan dela upp betalningen för vår 200 timmar och vår 100 timmar yogalärarutbildning. Dp tillkommer 100:- faktureringsavgift, fråga om det vid anmälan.


Jag behöver avboka, hur gör ni med återbetalningar?
Du kan avboka dig inom 14 dagar efter att du fått din plats bekräftad (om det är mindre än 14 dagar kvar till arrangemanget har du ingen ångerrätt)

Om det har gått mer än 14 dagar kan du inte avboka dig, men du kan sälja din plats till någon annan.


Vi gör inga återbetalningar om du får förhinder eller uteblir från utbildningar, workshops eller något av våra andra arrangemang. När du bokar en plats godkänner du att du läst igenom vår Återbetalningspolicy och har accepterat de villkoren.

Läs mer om det här.Är du redo för nästa del av din resa?