VÅRA LÄRARE

Det är vi som utbildar inom Everyday Yoga School.


Vevve Jäderlund

Grundare & huvudlärare

Majja Lund

Huvudlärare

Moa Westman

Huvudlärare

Vevve 


Jag är grundare av Everyday Yoga School och har arbetat med hälsa och träning i över femton år, utbildat yogalärare de senaste fem åren.


Med yogalärarutbildningarna, och de fantastiska lärarna jag har med mig, hoppas jag ge en grundlig förståelse för hur du kan göra yoga till din egen. Och hur du kan lära ut till elever med olika kroppar, förutsättningar och syften.


Som samtalscoach jobbar jag med fokus på kraften i sårbarheten för mer MOD, KLARHET & RIKTNING. Så att du kan skapa en vardag som lockar och fyller dig med glädje.

Här kan läsa mer om mig.
Och du hittar mer om att boka samtal här.

Majja 


Aldrig har jag mött något som ger en så många verktyg till att hantera livet, sin yoga. Den fysiska praktiken med alla dess komponenter; balans, rörlighet, styrka,rytm, kroppskännedom med mera. Filosofin och myterna som öppnat upp för nya insikter om både mig själv och andra och meditationspraktiken som ömsom lugnar, skärper och återhämtar sinnet.

Och variationen av deltagare man får möta i yogasalen är spännande! Jag vill undervisa yoga som en verktygslåda. En enorm resurs när man lär sig vilket verktyg man ska plocka fram när.


Jag har studerat Vinyasayoga, Poweryoga, Yinyoga och Traumaanpassad yoga. Jag har också utbildning i Dans För Hälsa metoden och flera gruppträningsutbildningar såsom aerobics, funktionell träning, pilates och afro dans.


Till vardags när jag inte leker med familjen i skogen där vi bor hittar man mig som doktorand via Örebro universitet i ett projekt där vi testar en intervention med kreativ fysisk träning hos personer med schizofreni, och halvtid inom primärvården som fysioterapeut. I mitt utbildnings-bagage utöver fysioterapeut utbildningen har jag bland annat stressfysiologi, grundkurs i dans- och rörelseterapi, hälsopsykologi, smärta och smärthantering och fysisk aktivitet, stress och arbetsliv.
Jag älskar att studera och har till och med hittat och läst en kurs med namnet livets mening.


Jag håller träningsevent tillsammans med min kollega Maria i vårt gemensamma företag HELA hållbar hälsa, och ingår i Springtimes ledar-team. Se våra events här. Du kan hitta klasser med mig online via Yogobe.

Moa 


Moa Westman är beteendevetaren som upptäckte hur yogan berör oss inte bara fysiskt utan även mentalt, och som därför sadlade om och blev yogalärare på heltid.


Med Moa som lärare finns alltid den lekfulla glimten med under yogapassen, men också den tillåtande synen på oss själva som hela varelser:

”Lekfullheten och glädjen är något som kommer automatiskt i allt jag gör, men jag får ofta höra av mina elever att jag också förmedlar mycket mer än bara yogapositioner. Det känns viktigt för mig att arbeta holistiskt – att låta filosofin i öst möta vetenskapen i väst, och låta yogan röra även något djupare i oss. Yogan är ett så fantastiskt verktyg för att möta oss själva, våra vanor och tankemönster, och att få ett andrum i det.


Det känns värdefullt och viktigt för mig att visa mina elever att det är okej att vara människa – att vi kan arbeta med oss själva och våra brister och att vi kanske inte behöver ta dem på alltför stort allvar. Istället kan vi se dem som en del av det underbara med att vara just de vi är. Och genom att stärka oss inifrån och ut, genom andningen, yogapositionerna och sinnet, kan yogan hjälpa till med det.”


Läs mer om Moa på hennes hemsida, eller följ @moa.westman på Instagram.